Jag vann!

Allmänt / Permalink / 4
Jag blev en av de lyckliga vinnarna i tidningen Glaze julutlottning.Jag vann produkter från Depend.Nio nagellack och glitter till ögon eller naglar,samt tillbehör.Jag är så glad och det här passar mig perfekt.Perfekt till nyår!

Frågor och svar

Frågor och svar! / Permalink / 2
Lizelott om Nyårsnaglar:
Hej! Jag är en tjej som funderar på att skaffa en nagelpercing. Jag undrar om man kan ta av en nagelpercing bara för ett kort tag, som ett örhänge ungefär. Går i skolan fortfarande och har idrott och det är inte alltid så smart att ha ett smycke in nageln då. Sen om du har lust hur gör man en nagelpercing? Är det smart att göra själv?
Skulle vara tacksam om jag fick svar.
Kram

Svar:
Nagelpercing är jätte snyggt!
Ett nagelsmycke sätter man fast imed hjälv av en liten ring.Det som är det svåra med detta är att klämma ihop den eftersom den är liten och hårt.Man kan få använda en tång eller pinsett.Därför kan det vara lite svårt att ta bort den.Men om man ska ha idrott så kan man sätta ett plåster över.Det finns andra alternativ på knäppningar också.Se bilden nedan:

Denna knäppningen är som på ett halsband och kan lätt tas bort.

När man ska göra nagelpercing själv så behöver man en nagelborr.Ser ut såhär:

Den kommer från Depend.Sen är det bara att borra hål långt ut på nageln så den inte spricker.Sen är det bara att sätta i ett smycke.
Om man tycker att det låter otäckt så kan man göra det på en nagel salong.Men då blir det dyrare.

Hoppas du är nöjd med svaret!

Love Mia

Fråga

Frågor och svar! / Permalink / 0
Peter:
Vilken underbar blogg, hittade den av en slump. Jag en nagellacksälskande kille med över 30-talet nagellack i min samling har de flesta färger gillar OPI, Creative samt China Glaze bäst av lackmärken håller hög kvalitet fast rätt så dyra. Just nu har jag Creative-dark secret nr 127 målat på naglar och tånaglar. Vilka färger gillar du bäst?

Svar:
Hejsan.
Underbart att en kille tittar in på denna bloggen.Måste faktiskt säga att jag håller med dig om de lackerna du gillar.Jag älskar OPI.Det är helt underbart!Men en annan som jag gillar är Depend!Lacket är billigt och sitter bra.Jag har mest av dessa i min samling!Färgerna jag gillar ska vara udda och helst neon.Är inte rädd för att sticka ut!

Mer frågor eller annat?Bara att skriva!

Love Mia

Till top