Nagelfix hela eftermiddagen

Allmänt / Permalink / 0
Ligger man sjuk som jag denna helgen så vill man ha något att sysslesätta sig med när man tröttnat på att titta på film.Och vad passar då bättre än nagelfix!Jag håller på med ett litet projekt just nu som jag senare kommer skriva om.Jag hoppas på ett bra resultat men jag är långt ifrån färdig!Jag kommer i alla fall beskriva allt i ord och bild sen.

Röda naglar med vita blommor

Mina naglar / Permalink / 0

Den här designen var super rolig att göra!Och resultatet blev riktigt snyggt!
Gör såhär:
1.Börja med underlack såklart.
2.Lacka naglarna röda.Gärna i en klar röd färg.Det blir snyggare kontrast mot det vita då.
3.Ta vit lack och dutta ungefär 4-5 prickar i en rund ring med lite avstånd i mellan varann.
4.Ta direkt en ex tandpetare och dra de små vita prickarna,en i taget in mot mitten.Och så har du fått en liten vit blomma!Du bestämmer själv hur många blommor.Jag har två på varje nagel men men kan ju variera från nagel till nagel.
5.Lacka med överlack två gånger!


OBS!Ny kategori:Mina naglar!Här kan ni se mina egendesignade naglar med en liten enkel beskrivning till ibland.Du hittar många av mina naglar på "veckans nageldesign"!

Lite nytt!

Nagelvård / Permalink / 0
Något som jag tycker hör till det llra roligaste är att shoppa nagelsaker.Nagellack kan man plocka på sig hur mycket som helst!
Lite nytt som jag har införskaffat mig är en svart lack från Depend och nagellacksremover "Dip in".Alltså du doppar ner fingret i burken för en supersnabb borttagning av nagellacken.Jag har inte hunnit prova den men det ska bli ett nöje att göra det!När jag väl har gjort det så lovar jag att lägga ut ett resultat om vad jag tyckte.Det låter bra så jag hoppas på det bästa!Till top