Bubbelgummsrosa =D

Allmänt / Permalink / 0
När man är medlem i Lindex får man ibland en check på 50 kr.Jag får det ganska ofta.Vilket jag är glad för.det betyder mer mer nagelllacker!Fast jag har redan så många så jag hinner inte använda alla.=SMen det är ändå kul att ha många att välja bland!Jag tänkte gå till Lindex idag och handla upp den innan det blir försent.Depen har ju komit med en del nya och det vore kul att ha nått i samlingen......

En annan lack som är riktigt snygg nu tycker jag är "bubbelgummsrosa".Nästan lite Barbie rosa kan man säga.Det är riktigt snyggt!Jag har sätt många som har det=D

Ikväll måste jag fixa till miná naglar.Har just nu fransk manikyr som börjar se ganska skabbig ut.Då går jag bara och stör mig på det!!

Ha det bra så länge!

Love Mia

Nyhet från Isadora

Nagellacker / Permalink / 0

Wonder Nail- Wide Brush
Senaste nyheten inom Isadora är denna serie färger.
wondernail08_colors
Nagellacket har en extra bred borste som ska täcka hela nageln med ett drag.De menar också att den ska vara så täckande så man bara ska behöva måla en gång.Den är snabbtorkande och sitter länge!

Fyndat top coat....

Nagellacker / Permalink / 2
Jag gjorde allt ett riktigt fynd!Jag behövde top coat eftersom det går åt så fort.Jag fyndade ett från Isadora på rean för bara 19 kr!Det var dessutom Ultra Quick!Kan inte bli bättre.
Till top