Veckans naglar

Veckans nageldesign / Permalink / 0
Nu på vintern är man ganska blek,i alla fall jag.Om man är det så kan man sattsa på lite ljusare färger.Annars ser det sjukligt ut när man har så vita händer.Jag har haft silver nu ett tag och det är en färg som passar perfekt.Det flyter ihop fint med ens bleka händer och man ser inte att händerna är så vita.

Efter det silvriga lacket så målade jag grönt.Depend nr 131.Det är ett grönt lack med silver i så den är inte så skarp.För att göra det lite extra spec så la jag till grönt glitter.Det blev en jätte fin effekt.Använde mig av Depends glitter.


Incoco Color Manicure

Nagellacker / Permalink / 0
Var en runda på Kicks igår och fick se en märklig nyhet.Incoco Color Manicure.Det beskrivs som det första torra nagellacket.På bara några minuter får du ett nagellack som sitter upp till 2 veckor!

En Incoco stripe består av tre lager - bas, färg och topplager. Detta gör att resultatet går att jämföra med det du får hos en manikyrist! Det bästa av allt är att du slipper allt kladd, lång torktid och stark lukt. Incoco är väldigt lätt att applicera och du kan göra det var som helst; på flygplatsen, kontoret eller till och med i baksätet på taxin.

Du börjar med att fila nageln och gör den ren från smuts,väljer storlek som passar ditt finger.Ta bort skydds plasten och fäst på nageln.Om du ångrar dig när du satt dit den kan du lätt flytta den.Sedan när den sitter på rätt plats är det bara att gnugga.Sedan har du en lackad nagel.Snabbt,enkelt,icke kladdigt!Bra va!Kostar 59 kr och är något jag tycker man ska testa!

Incoco
Incoco
Incoco

Nyhet!

/ Permalink / 0
Kola in denna nyheten från LÓREAL.Det som är speciellt med detta är att det sitter en magnet på lackets sida.Det har en funktion som dekorerar nageln.Efter du målat sätter du nageln intill magneten och vips så har du fått en dekoration på nageln.Finns i flera färger.
Till top