Kliar i fingrarna...

Dagbok/naglar / Permalink / 1
Har inte varit inne på bloggen under flera dagar och har inte kollat in en ända nagelsida heller på flera dagar. Usch, vad jag längtar efter att sitta och surfa runt efter roliga designer och lack! Jag kan bara säga att jag längtar tills jag börjar blogga igen ordentligt och har full koll på aölt nytt som kommer. Några av er tittar fortfarande in och läser bloggen varje dag vilket gör mig glad :)
 
Snart är jag tillbaks. Med mer energi och fantasi än någonsin.Håll ut!
 
Jag vet inte vad det är men så fort jag ser en flaska med nagellack får jag en härlig, lycklig känsla i kroppen!
 

Ingen ordning på bloggandet...

Dagbok/naglar / Permalink / 0
Som ni säkert märkt på senaste så har det varit dålig uppdatering och ordning över huvud taget på bloggen de senaste månaderna. Detta känns inte alls kul eftersom jag fortfarande tycker det är lika kul att driva denna bloggen! Anledningen till att jag inte kunnat blogga är för att jag inte har haft internet tillgängligt när jag vill de senaste månaderna. Men snart ska det bli ändring på det! I november flyttar jag och då kommer jag blogga när jag vill och hur mycket jag vill. Otroligt skönt! 
 
Denna månaden tar jag därför en paus då jag inte hinner med att blogga, Men jag är tillbaka i november igen med massa nya ideér och då kommer det bli regelbunden uppdatering.
 
Vad det gäller tävlingen har jag ännu inte kunnat utse en vinnare så jag får återkomma!
 
Glöm inte bort onlynails.blogg.se utan kom tillbaks i november! Under tiden får ni jätte gärna titta tillbaka i bloggen och komma med ideér vad ni vill se här på bloggen när jag kör igång igen!
 
Kramar Mia!
Till top