Trött på att lacket ska torka?

Allmänt, Nagellacker / Permalink / 4
Vi har väl alla varit med om att vara lite för ivriga när lacket ska torka och förstört det ganska snabbt! Det är inte kul och för många är detta en stor anledning till att faktiskt inte måla naglarna alls. Men nu kanske det finns en lösning för er som vill att det ska torka fort! 
 
Isadora har nämligen kommit med ett "Quick dry nail spray" som ska korta ner torktiden till hälften! Denna spray får lösningsmedlet i nagellacket att avdunsta snabbare och därmed reduceras torktiden. 
 Den kan användas både mellan applicering av två lager och efter sista applikationen.
• Om sprayen används mellan två lager, torkar det 
första snabbare så att du kan lägga på det andra lagret
av nagellack fortare.
• Som en sista finish minskar den torktiden med hälften.
 


Spraya ungefär 10 cm från naglarna, för sprayen fram och tillbaka längs med naglarna. 


Priset kommer ligga på 69 kr.

 

 
 

 

Handinpackning

Nagelvård / Permalink / 0
Efter sommaren kan dina händer behöva en riktig skönhetskur då de säkert behöver återfuktas. Och vad vore väl bättre än en handinpackning?
 
 
Med Bliss glamour gloves får du mjuka och återfuktade naglar på 20 min! Handskarna innehåller nämligen oljor som bäddar in dina händer och gör undervärk!
  • olivolja > växtolja med återfuktande och hudsmörjande effekt samt överlägsen penetringsförmåga för att släta ut huden på ett oöverträffat sätt
  • jojobaolja > emollient och återfuktare som hjälper till att förebygga fuktförlust för att behålla huden smidig och återfuktad
  • druvkärneolja > rik på antioxidanter överlägsna på återfuktning, näringsgivande och mjukgörande egenskaper
  • vitamin E (tocopherol acetate) > antioxidant som skyddar cellmembran från miljörelaterade stress, återfuktar på djupet, lugnar och slätar ut

 

Och det är ju så enkelt! Du tar på handskarna och låter de sitta på i 20 min eller över natten om det är så att du har väldigt torra händer! Om du är noga med att sköta om dessa handskar(torka av dem efter behandling osv) så kan de räcka upp till 50 gånger.
 
Men smakar det så kostar det! De kostar 439 kr och du hittar dem här.
Till top