Fixa naglarna enkelt inför partyt

Nail art, Trender / Permalink / 3
En läsare bad om ett inlägg på hur man enkelt får snygga partynaglar. Här kommer några tips.
 
Glitter
Att fixa partynaglarna med glitter kanske är det enklaste sättet. Kör ett lack som funkar till allt(tex svart eller vitt) och måla ett glitterlack över hela nageln. Eller så för du bara en enkelt snygg kant med glitterlacken. 
 
 
 
 
 
 
Mera glitter
Vill du ha extra mycket bling, bling så kan du köra en caviar manikyr fast med glitter istället. Alltså, måla, strö glitter över , tryck fast, färdigt! Här kan du dock få ta ett överlack över.
 
 
 
Den enkla pärlan
Att ha en enda liten detalj kan göra det stora hela så välj ett lack samt en fin dekoration(tex en fin pärla) att sätta vart du vill. Less is more!
 
 
Piercing
Ni har väl inte glömt att kan kan pierca sin nagel. Super snyggt på fest!
 
Två lack
Med bara två lack kan man göra mönster på många olika sätt. På sidan, rakt över eller en kant. Se bara till att välja två lack som kan överlappa varann så det ena inte syns igenom det andra.
 
Prickar
Finns det något enklare än att göra prickiga naglar? Vem som helst kan göra det med de saker man har hemma. Tex en hårnål, knappnål eller tandpetare. Också prickar kan man leka fritt med och få till många mönster!
 
 
Paljetter
Med vanliga pysselpaljetter kan man lägga många mönster och det blir en fin dekoration. Dock så kan det ta ett tag då man får sätta fast dem en och en!
 
 
Simpla stäck
Helt vanliga sträck kan bli något mycket fint och festligt på naglarna om man gör på rätt sätt. 
 
 
 
 
 
#1 - - Viktoria super :

As bra inlägg ❤❤
Kan du göra inlägg där du visar typ skol naglar ❤❤❤

Svar: Absolut! Men det kommer nog komma upp lagom tills skolorna börjar. Det känns lite fel i tiden nu ;)Något annat du skulle vilja se i ett inlägg???
Om onlynails

#2 - - Viktoria:

Vart fel med namnet skulle va Viktoria bara❤❤❤❤🔹

#3 - - Viktoria:

Naglar som man reser i ❤❤❤

Svar: Kommer ett inlägg under helgen ;)
Om onlynails

Till top