Mtv music awards 2014: botten och toppen

Kändisnaglar / Permalink / 0


En utav årets stora höjdpunkter i musiksamanhang är definitivt Mtv music awards! Jag tittade på årets igår och den var riktigt bra! Man fick se alla de stjärnor man ville och musiken, kläderna och framträdanden var amazing! Såklart är det viktigt att klä upp sig från topp till tå på galor som dessa. Och det fanns några riktigt snygga naglar att titta på! Här är botten och toppen!

Botten:
Några har kört på säkra kort så det blir tråkigt! Vissa har inte tänkt alls och andra, ja de kanske har tänkt förlängt! Inte ens ringar och tatueringar kan rädda dem!


Toppen:
De moderiktiga färgerna, de säkra korten med klass, de rätta detaljerna och det lilla extra! 


Världsklassen:
De riktigt stora stjärnorna har tänkt och de utesluter inte en detalj. Även nailsen ska blinga ikapp med resten av outfiten. I love it!
And the winner is......
Amazing! Längden, formen och färgen tillsammans med de röda läpparna. Men detaljerna gör det! De små silvriga spindlarna som är täckta av diamanter till ett värde av $56,000!!!

Bästa nagellimmet!

Lösnaglar / Permalink / 0


Detta lim kan vara det bästa jag använt! Använde det på midsommar och lösnaglarna satt som bara den hela kvällen trots att jag stötte i dem! Satt lika bra dagen efter också! Sedan var jag tyvärr tvungen att ta bort dem då jag skulle jobba. 

Smidig pensel också som gör det enklelt att pensla på i lagom mängd och korken torkar inte igen.

Jag har köpt det på bornprettystore.com men jag såg tyvärr att de inte har samma kvar. Men det finns liknande! 

Keep it simple you say...

Mina naglar / Permalink / 2


Isadora Galaxy, ett utav mina favoriter all time! Lätt att måla, funkar alltid, slitstarkt och så snyggt! Några enkla sträck och så är det det färdigt! Har fått riktigt mycket komplimanger för dessa naglar de senaste dagarna. De sticker ut men de är absolut inte svåra att göra! 


Till top