Så tyckte jag.....

Jag tänkte göra en liten sammanfattning om vad jag tyckte om alla produkter från Otego.se. Så här kommer den:
Folie:
Direkt när jag såg dessa blev jag kär i mönstren. De är så fina! Jag tänkte att dessa kan jag göra så mycket med och det kan man verkligen men de var inte så lätta att använda som jag trodde. Det är pilligt och svårt att få till ett perfekt resultat. Om man håller på med konstgjorda naglar är de nog lite lättare att använda. 
Nagelbandspusher:
Denna har tagit plats i mitt badrumsskåp och denna kanske alla borde ha! Den är riktigt bra till det mesta vad det gäller att fixa snygga och rena naglar. Denna är verkligen värld att investera!
Flakes:
Dessa är också en riktig fröjd för ögat. Men dessa är heller ingen hitt att använda på vanligt nagellack då de är svåra att få fast och de tål inte mycket trots överlack. Så jag rekomenderar även dessa till konstgjorna naglar!
Nagelolja:
Min favoprodukt av alla! Jag bara älskar denna! Så smidig och snygg dessutom ;) Den ligger i min väska som en räddande ängel, särskilt nu på vintern då man inte är annat än torr om naglarna/fingrarna. 
Tejp:
Dessa är också en favorit. Lite lagom pilligt, så fina och man kan göra så mycket kul med dem! Dessutom är de billiga. Detta är något för alla nail art älskare där ute!
Stickers:
Dessa stickersen var de första jag testade och jag älskar dem. Fy tusan vad fina de är! Även lätta att använda och billiga!
Sammanfattning:
Allt som allt är jag så nöjd med dessa produkter! De är så enkla och billiga samtidigt som man kan använda dem till så mycket. Jag skulle verkligen rekomendera att beställa från Otego.se. Snabb leverans, billigt, fina produkter och fraktfritt. Kan det bli bättre!?
Till top