Bye Bye long nails!

Mina naglar / Permalink / 1

Jag trivs allra bäst i långa naglar och jag hade verkligen fått fin längd efter att ha sparat hela sommaren! Men så började de knäckas så jag kapade dem helt enkelt. Korta funkar också! 

Tutorial: Black and Green flower rain

Mina naglar, Nail art / Permalink / 1
På bilden ser ni de produkter jag använt. 
Som alltid, innan det färgade lacket ska på måla ett lager baslack! Efter det så målar du två lager av färg. Lacket jag använde är köpt utomlands! 
Gör sedan ett streck i mitten. Jag använde Depends art liner.
Måla sedan ena sidan av det svarta strecket svart. 

Det som är så bra med dessa stickers är att de sitter på genomskinliga ark så man lätt kan se hur de passar med färgen och vart de ska sitta. Du hittar dessa fina blommor här. 
Tänk på att lacket måste torkat helt innan du sätter fast stickers. Annars så kan lacket bli fult eller så fäster dem inte. Ta lätt bort stickersen genom att böja arket och ta en och en med tex en tandpetare. Sätt den vart du vill på nageln och tryck försiktigt fast. Nu kan du enkelt göra mönster/snygga detaljer enkelt! Glöm inte överlack så de sitter!Jag älskar verkligen dessa stickers. De är så himla söta och enkla att använda. Är ni sugna på att klicka hem dessa så klicka på bilden nedan. 
 

Nyinköpta höstnyheter!

Nagellacker / Depend, Nagellack, color, höst, love, metallic, new / Permalink / 2
Hösten är räddad! Med lite nya lack ifrån Depends höst kollektion som känns helt rätt i höst kan man inte annat än vara glad! Hur fina är inte dessa nyanser!? Jag är helt kär och jag kan knappt vänta tills jag får måla på dem och se resultatet. 


På bilden ser ni lacken:
Guld nr417
Blå nr422
Lila nr420
Vinröd nr419
 


 
Till top