Kedjor....

Mina naglar / Permalink / 1

Såg en bild på insta för någon vecka sedan med detaljer som kedjor och kors. Var skitsnyggt! Försökte på mig det idag. Lacket jag målat med är från Isadora och heter "Créme Carmel". 

Räddningen för tunna/sköra naglar är här!

Nagelvård / Permalink / 0
Frågan som jag får allra mest här på bloggen är från er som har naglar som går av, är mjuka osv, hur ni ska få era naglar starkare! Det har varit en svår fråga att besvara då det kan ha med så mycket att göra. MEN nu komme jag kunna ge er alla med dessa frågor en lösning. OPI har nämligen kommit med en fantastik produkt!
 
Produkten heter "Nail envy" och det är som ett underlack/överlack som förstärker dina naglar. Den är genomskinlig såklart och så enkel att använda. Du börjar med att använda den som en kur de första veckorna, applicera två lager första dagen. Fortsätt sedan att applicera ett lager varannan dag i en vecka. Upprepa efter behov. Detta kommer att stärka dina naglar, tåla mycket mer och bli hårdare. Den användas endast som den är eller med vanligt lack som under-och överlack. 
Denna produkt finns i flera olika utförande så du kan hitta den rätta för dig. För er som inte tror att produkten funkar tycker jag ska söka på den på nätet. Jag har tittat på omdömen, recensioner och videos om denna produkt och den verkar heeelt amazing! Den kostar 280 kr så det är inte världens billigaste lack men har man ett stort problem med att få långa naglar så är detta världens investering. Den finns att köpa i Sverige redan i närmaste kosmetikbutik.
 
Skulle ni kunna tänka er denna produkt?
 

Latest...

Mina naglar / Permalink / 0

Det röriga ni ser på nageln är inget misslyckande som det ser ut att vara. Det är faktiskt en ny grej jag kommit på! Jag visar senare! 

Till top