Mina naglar: Blue vs silver

Mina naglar / Permalink / 0


Asså, hur fin är inte detta mörkblå lack från Depend!? Jag glömmer alltid att jag har det men när jag hittar det blir jag alltid lika till mig! Och visst är den fin med silver!?

Så äntligen blev naglarna målade! Det var på tiden. Dessa naglar tog verkligen tid att göra då det var många steg och väldigt pilligt. Jag blev nöjd förutom ringfingret som inte alls blev som tänkt men det funkar ändå ;)

Kommentera gärna och skriv vad ni tycker om dessa naglar :) 

Nya produkter

Allmänt, Nageltillbehör, Nagelvård, Nail art / Permalink / 1
Igår var jag på Gekås, himmelriket för nagelälskare. Men jag insåg ganska snabbt nör jag stod där framför hyllan och kollade på allt fint att det är inget lack jag behöver. Så det blev inga lack hör och häpna! Dock hade jag en lista på annat som behövdes fyllas på hemma. Mitt Seche vite har börjat bli segt och dåligt så det blev ett nytt. Inte jätte mycket billigare än hemma men några kronor i alla fall. Sedan passar jag alltid på att köpa min favorit remover all time från Depend. Flaskan hade bytt form vilket jag tycker är ett plus!

Och på tal om att köpa onödiga grejer som inte står på listan så sprang jag på dessa fantastiska penslar! De kändes onödiga men samtidigt inte. Det är ju perfekt för mig som gör detaljer och små pill. Dessa hoppas jag inte är en onödig grej utan något som jag verkligen kommer nyttja. Vi får se ;)


Till top