A pink dream for a girl

Nagellacker / Permalink / 2
Som jag är helt tagen av detta lack! Det är en rosa dröm! Det passar jättebra till denna spetsiga formen och jag har verkligen inte kunnat sluta titta på naglarna under veckan!

Glitter är som ni vet sjukt jobbigt att få bort. Som tur finns det peel of base coat som räddning. Jag använder sällan det dock då jag upplever att lacket inte sitter så bra med det. Vill jag ha ett hållbart lack som tål mycket och som jag vill ska sitta länge kör jag bara glitterlack på vanligt baslack. Sedan får det kosta tiden att ta bort det sen! Jag skulle kunna visa hur jag tar bort det lite senare i veckan kanske? 

Jag älskar som sagt detta lack så mycket MEN jag har redan varit sugen allt för länge att måla på nästa färg. Är så mycket snyggt denna höst! 
Lack: Depend nr4075

En spetsig favorit!

Mina naglar, Trender / Permalink / 0

Det blir mörkare och mörkare och svårare för varje dag att ta snygga bilder. Kommer bli svårt att visa er de snygga lack jag kommer måla naglarna med framöver men jag ska göra så gått jag kan ;)

Att leka med olika former på naglarna tycker jag är något som är riktigt kul! Hade ni frågat mig för några år sedan hade jag nog inte tyckt det varit så viktigt utan troget kört på min runda naturliga form. Men nu vill jag bara ha spetsigare och spetsigare! Och uppmärksammar alla de olika former som kommer hela tiden. Så kul! Tänkte göra ett separat inlägg om just olika form på naglarna. Så håll ögonen öppna om ni är nyfikna på det!

Jag älskar verkligen längden på mina naglar nu. Den ör helt perfekt och tillåter mig att leka med olika "shapes" på naglarna. Älskar, älskar spetsiga naglar och trivs så sjukt bra i det! 

New in!

Nagellacker / Permalink / 0Sprang på ett jättefint lack från en av Depends glitter kollektioner. Kunde liksom inte ta ögonen ifrån det! Det gör sig inte rättvist på bild för man ser inte alls den skarpa fina rosa färgen. När jag såg det tänkte jag på alla mina Barbie dockor som jag lekte konstant med när jag var liten och klädde i rosa, glittriga klänningar. Det var bara givet ett köp!

Det är halvtäckande dock så jag är lite orolig att det inte kommer ge den täckning jag vill ha. Men det ska bli så kul att måla på detta och se resultatet på mina långa naglar! Tror det kommer bli så fint!
Lacket heter nr4075
Till top