New in!

Nagellacker / Permalink / 0
Fyndletaren har varit i farten igen. Som jag sagt många gånger förr så gräver jag alltid djupt i realådorna. Denna gång fiskade jag upp dessa två från Depend för endast 10 kr styck! De kändes klockrena inför hösten då både lila och grå är riktigt aktuella. 
Lack:
Depend nr115(lila)och nr372(grå)

Mina naglar: Rock'n'glam nails

Mina naglar / Depend, bornpretty, glam, jeans, nail art, nailpolish, nailrockglam, nails, rock, rockglam, wetnwild / Permalink / 5Så glad jag är att det börjar bli lite längd på naglarna igen. Längre ska de bli och jag kan verkligen inte få nog av den spetsiga formen så jag kör på med det även denna gång.
Dessa naglar är verkligen enkla med otroligt mycket i min smak. Det svarta lacket gjorde jag matt för det var så himla snygg kontrast till det lila skimmriga lacket. Jag gjorde också en liten detalj på lillfingret med samma lila lack. 
Lack:
Bohemian chic nr4077, Depend
Black Crimé, Wet'n'wild 
Super matte, Born pretty
 

Bohemian chic nr4078

Nagellacker / Permalink / 0Dags att testa lack nr2 från Depends kollektion "Bohemian chic". Dessa lack är verkligen en storfavorit! De är lätta att måla med, täckande, hållbara och så snygga. Och så har Depend äntligen gjort sina penslar bredare och större så de är en fröjd att måla med! Måste erkänna att jag lätt kunnat tänka mig alla lack från denna kollektion!
Till top