Must have----->Dark polish

Nagellacker, Trender / Permalink / 1




Att ha mörka lack på naglarna är ju verkligen "it" i höst. Och jag tycker detta är så himla snyggt! Det ska liksom vara så mörka nyanser att det nästan ser ut som svart. Nyanser som vinrött, brunt och lilla i detta mörka tycker jag är särskilt snyggt eller en ombre i två mörka nyanser kanske?

Men vet ni vad jag märkte när jag var extremt sugen på lacka en mörkare färg på naglarna? Jag har inga mörka lack!!! Jo, glittriga har jag ju mörka men nu menar jag vanliga lack utan glitter. Det enda mörka vinröda lacket jag hittade hade torkat såklart. Så detta står definitivt på min önskelista nu. Jag ska ut och leta mörka lack snarast möjliga! 

Video: Min nagelsamling

Mina filmer / Permalink / 0
Här kommer en video där jag visar nästan hela min nagelsamling. Ni får se allt från nagellack till lösnaglar. Hoppas ni gillar den :)
Jag saknar mycket feadback från er så kommentera gärna och säg vad ni gillade/inte gillade så att bloggen kan bli bättre!

Höstfavoriter: Depend nr 419

Nagellacker / Permalink / 0



Jag var verkligen sååå säker på att jag hade använt detta lack förut men när jag målade på det igår kändes det inte bekant. Det är liksom blått i grunden så första lagret ser det ut som att det ska blå blå glittrigt. Men när andra lagret kommer på så visar lacket sitt rätta jag och det är bara sååå fint! Jag älskar verkligen den djupa mörka färgen som skiftar i vinrött, lila och lite guld. Detta är en storfavorit i höst och känns så rätt!

Till top