Nageltrender 2011

Trender / Permalink / 0
Några av trenderna förra året var water marble,minx och graffiti.Men vad har varit de stora trenderna under året 2011?Det får du reda på här!
Bruna nyanser
Ett tag så såg man bruna nyanser på allas naglar.Särskilt i choklad/kakao nyansen och även i ljusare bun.
Korta naglar
Det känns som att de korta naglarna har dominerat.I alla fall i början av året.Nu i slutet av 2011 så har de långa naglarna börjat komma igen.
Skiftande nagellack
Lack som skiftar i flera färger i en beroende på ljus har varit på tapeten.Kanske för att det ger en mer levande effekt.Detta har framförallt varit populärt under hösten.
Stilletostyle
Denna form på naglarna som kallas stilletostyle har varit populär kanske framför allt i de större städerna.Detta görs då klart på byggda naglar.Personligen tycker jag inte om denna slags form.Det ser väldigt obehagligt och jobbigt ut att ha sådana naglar.Jag tycker att denna trenden är tummen ner!
Metallic lack
Som detta har varit poppis!Det ska vara blänkande metallic på naglarna.Särskilt en färg som synts lite extra är defenetivt silver.Och jag personligen älskar dessa metallic naglar!
Minx hemma
Förra året var den stora nyheten Minx som man kunde se på de allra största stjärnorna när de stod på röda mattan.Detta spred sig snabbt och alla ville ha detta på sina naglar.Salongerna krävde speciellt utbildad personal i detta och billigt var det inte att göra detta på salong.Men så glada vi alla blev när man äntligen kunde köpa minx och göra det hemma själv.Något mer tidskrävande men billigare.
Nailrock slog på stort med supersnygga reklambilder,bra kvalité till bra pris och naturligtvis snupersnygga mönster att välja på.För bara några månader sedan så kunde man även hitta Viva la divas variant som jag har hört inte ska hålla måttet kvalitets messigt....
Crack/Graffiti
Förra året slog detta otroligt stort!Det håller i sig och nu har de flesta nagellacks märken crack/graffiti i sina kollektioner.OPI,Depend, och till och med H&m.
Glitter
Mera,mera glitter!Täckande glittriga lack har varit en stor trend sedan i höstas och den fortsätter!Under julen skulle du ha snygga röda glittriga naglar och så även har 3D glittret kommit.Och som vi älskar den nya kollektionen "Eye Candy".Jag själv är helt frälst i den och bara väntar på att denna nyhet ska komma till butik så man kan få prova och måla!Jag tror och jag hoppas att glitter lacket kommer fortsätta bli populärt och att man kommer se det nya 3D glittret på allas naglar!
Till top