Snygga naglar på resan.

Allmänt, Nagellacker, Nagelvård / Permalink / 0
När man ska åka bort under några dagar eller kanske till och med på solsemster i en vecka eller två kommer det inte finnas så mycket tid till att fixa naglarna under resan. Men man vill ju gärna ha snygga naglar hela resan igenom.
 
 
Här kommer lite tips på hur du kan hålla dina naglar snygga under resan!
 
Jag resa iväg under bara några få dagar till en storstad:
 
Om du bara ska resa iväg några dagar kanske det inte är någon större panik över att naglarna inte ska hålla sig snygga. Men olyckan kan ju vara framme och om du ska ut i storstadslivet så är naglarna en viktig del i hela outfiten!
 
Unna dig lite lyx...
Om du vill att dina naglar ska vara lite extra snygga så gå till en duktig nagelbyggare och fixa till dem. Då håller de sig snygga hela resan och lite till...
Tänk bara på att gå till någon som du hört ska vara bra. Får du naglarna gjorda i dålig kvalite kan detta bli jobbigt under resan då du kanske måste ta dig tid att gå och fixa en trasig nagel. Och den tiden kasnke inte finns!
 
Lacka...
Ett vanligt nagellack kanske inte håller sig snyggt i så många dagar men det är absolut ett alternativ som funkar och är enklast. Gör det på bästa sätt så att det håller längre. Se till att naglarna är riktigt rena innan du lackar med ett bas lack och välj kanske ett lack som är lite mer slittåligt(som ett med glitter) eller ett som du vet har bra kvalité. Avsluta med top lack och ta med toplacket för att bättra på med två-tre dagars mellanrum.
 
Den lilla removern: min bästa vän...
Ni har väl sätt de små burkarna med removerpadds som man kan ha i väskan. Ha en sådan med sig så kan du bara ta bort lacket om det inte är snyggt och måla om. Du kanske till och med köper ett nytt snyggt lack på resan!
 
Dekorationer: Nej tack!
Jag personligen skulle nog inte dekorera mina naglar med en massa klistermärken och stenar. De lossnar lätt och gör att helhetsuttrycket inte ser så snyggt ut....
 
Nagellackspennan...
Kommer ni ihåg nagellackspennan som jag testade i en video. Om inte hittar ni den här.
Den är perfekt att ha i handväskan. Tar ingen plats, är lätt att använda och håller bra!
 
Jag ska resa till ett varmt land:
 
Konstgjorna naglar....Nja!
Det kanske smartaste, tycker många är att bygga sina naglar med tex gele. Ja, då behöver man inte tänka på att naglarna ser fula ut under hela resan! Eller? 
Jag skulle snarare säga att nej, detta är ingen bra ideé! Med alla sand och allt badande i saltvatten kommer det inte hålla länge. Naglarna kommer bli torra och se fula ut snabbt. Om du då inte vill lägga ner en stor del av resan på att underhålla dina naglar. Och lossnar de, då är det inte lika lätt att gå till någon som kan fixa till dem.
 
Däremot, innan du åker hem, kanske sista dagen, så kan du se till att få dina naglar byggda då det oftast är billigt utomlands och de är oftast duktigare. Men detta såklart beroende på vart du är!
 
Nageloljan, ett måste!
Viktigast i neccessären är självklart nageloljan. Vad gör det om sminket inte kommer med? Glöm inte oljan! Smörj så ofta du kan eller morgon och kväll för att behålla fettet i naglarna. Efter allt bad och sol kommer det behövas, tro mig!
 
Gele lack...
Ett bra sätt är att faktiskt gel lacka dina naglar. Hållbarare än vanligt lack men tänk på att använda din olja en hel del då!
 
Jag ska åka skidor:
 
Kanske den bästa resan för dina naglar att hålla sig snygga på med skyddet av ett par vantar. Men hey, då ser man ju inte naglarna ändå!?
Men visst kan det vara kul med ett par snygga naglar när du kommer tillbaka till stugan eller på after skin? Jag skulle dock inte sattsa på ett par lösnaglar eller byggda naglar då de inte är särskilt stöttåliga. Det ska ju tåla en del i backen(i alla fall om det är jag som står på ett par skidor!) och det kan sluta med ömma fingrar!
Ett vanligt lack eller kanske till och med en rolig design som skriker "Hej, mitt vinterland!".Tänk till lite och varför inte ta med dig en drös med lack och dekorationer så att du och tjejkompisarna kan ha lite nagelfix i stugan på kvällen!?
 
 
 
Till top