Update!

Allmänt / Permalink / 1
Nej, jag har inte tröttnat på naglar och nej jag tänker inte lägga ner bloggen. Men den har legat på is ett tag pga jobb och en extremt tråkig vardag. Jobba, äta, träna,sova...Det är ungefär så mina senaste veckor har sätt ut. Och just nu har jag världens tråkigaste naglar! De är korta, torra och tråkiga.....Jag spritar händerna och tvättar mig mycket i mitt jobb så man blir väldigt torr och jag har i ärlighetens namn slarvat med återfuktning. Därefter resultatet.
Sanningen är att jag saknar väldigt mycket att vara kreaktiv just nu för det är väldigt mycket jag och att fixa med naglarna ingår absolut där men när det inte finns tid eller ork till det så känner jag mig ganska tom. Så nu längtar jag efter att få öppna mina nagellådor igen och sätta igång. Jag längtar efter långa naglar i pastelliga färger. 
 
Jag hoppas verkligen att ni har ööverseende med detta och det är så roligt att se att ni inte har tappat hoppet utan följer bloggen fortfarande. Ha tålamod, det kommer!
 
Under tiden kan ni väl ge lite tips på vad ni vill se i bloggen och ställ gärna era frågor. De svarar jag på så snabbt jag kan. 
 
Ni är de bästa <3
#1 - - Madde:

Hej!

Jag har en liten fråga. Jag har gjort egna naglar med märket sina o två dagar efter kliar det på tummen. Nästan blivit ett par vattenblåsor. Vad har jag gjort för fel? Vad ska jag göra för att lyckas bättre nästa gång.? Tacksam för svar! 😊

Svar: Hej!
Det låter nästan som att du inte tål det! Du kanske ska byta märke helt. Eller så kanske du inte gjorde rent tillräckligt innan. Var noga med hygienen. Det ör de tips jag kan komma med!
Lycka till!
Onlynails

Till top