Nagelpercing

Nageldekorationer / Permalink / 4
Det är många som blir förvånade när man säger att man kan perca sig i nageln.Det låter lite konstigt kan tyckas men personligen tycker jag det är riktigt snyggt!Snyggast är det med en lite pärla eller annat i din nagel.Det ska inte vara för mycket som kanske dessa bilderna(vissa)nedan.En percing kan verkligen göra det där lilla extra!Eller hur?Visst kan det vara lite svårt att ha i vardagen men om man gör ett hål i sin nagel kan man ju ta ut sin percing när man vill och sätta i den vid speciella tillfällen.
Så hur gör man då hål i nageln?Har fått en del frågor om detta.Det finns faktiskt ett alldeles särskilt verktyg till detta som inte är dyrt alls.En liten borr som man gör hålet med.Bara man inte gör hålet för lång in för då kan nageln spricka.Ett tips är också att göra hålet undeifrån nageln.Att man lägger nageln mot en plan yta så man inte har den i luften.
Tyvärr så har nagelpercingen börjat försvinna mer och mer.Även nätsidorna som säljer nagelprodukter har ett litet utbud eller så har de tagit bort det helt.Det kanske inte är mode just nu men det är fortfarande snyggt!Hoppas lite någonstanns inom mig att det ska komma tillbaks och bli en riktig trend.Just nu verkar det nämligen som det används mest i tävlingssyfte.
Nail Piercing Drill
Vad tycker du om detta?Nagelpercing eller inte.......

Veckans design...

Veckans nageldesign / Permalink / 4
Var länge sedan jag hade veckans design men innan veckan är slut så lägger jag ut två bilder på det som är denna veckas design.Kan ni gissa vad motivet ska föreställa??
Om jag säger fjärillar kanske ni förstår.....Just det,fjärillsvingar!Visst ser det fint ut!

Frågor med svar...

Frågor och svar! / Permalink / 0
Iza
Bara undrar: Hur tar du bort nagellacket från penslarna efter du ''målat'' klart?
Svar:Jag tar bara en vanlig bomullspad och fuktar med remover.Sen får man försiktigt dra av lacket.Viktigt att man drar ner emot stråna så att man inte förstör penseln.
csthy
Vart kan man köpa eller beställa fimo??
Svar:
Som sagt kan man kolla lite olika nätbutiker som bara har nagelsaker.Men de brukar inte ha så stort utbud.Bättre är om man vill ha mer att välja mellan är tradera.Väldigt billigt med.Många köper också på ebay.

Till top