Gott nytt år i förskott

Dagbok/naglar / Permalink / 0
Min dator krabbar och har gjort i flera dagar så lånar jag min pojkväns dator.Har igentligen massor att skriva och en hel del bilder att lägga upp men idag hinner jag inte för att imorgon så sticker jag till vår huvudstad för att fira nyår.Så om jag inte hinner uppdatera mera så önskar jag er ett gott nytt år.Tack för detta året.För alla som följt min blogg och varit flitiga med kommentarer.Det är ni som fått mig att fortsätta!Här kommer lite minnen från året 2010....
Du har grymt nice blogg skulle gärna vilja snacka mer om dig personligen så du kanske skulle kunna hjälpa mig att få lika snygga naglar var du köper dina saker och så..
Grym blogg du har ;)
jag har foljt din blogg ett tag nu och beundrar dig verkligen !
jag alskar din blogg och foljer den varje dag !♥
hej :D älskar din blogg och beundrar VERKLIGEN ditt arbete! ♥ du har en hel del talang :D ♥
Hej ! mia ,jag har en fråga kan du vissa upp alla dina nagel grejer? ;) jag har också en nagel blogg själv blev jag inspererad av dig :)
SNYGGA DESIGNS DU GÖR :D
Det har varit ett bra år då besökarna har ökat på min blogg,då min blogg gick upp över 400 st!Det är jag jätte glad för.Men snart siktar vi framåt mot ett nytt härligt nagelår.Och det hoppas jag få dela med dig;)
Återigen,gott nytt år!

Mina julklappar

Allmänt / Permalink / 0
Ni kanske är lite nyfikna på vad jag fått i julklapp;)Faktiskt har jag fått jätte mycket fint så jag slänger upp lite bilder på mina nya saker.
Vi kan ju börja med det som jag velat ha en längre tid.Ett akryl sätt från Depend.Alltså ska dy bygga dina egna naglar med akryl.Det ska bli jätte kul och spännande att testa.Skulle vara perfekt till nyår men jag vet inte om jag hinner.
Fick också detta sätt med små pärlor och stjärnor att dekorera naglarna med.Gilla!
Och sen två lack från OPI.Faktum är att jag aldrig(hur mycket jag än håller på med naglar)har testat OPI lacken så det var riktigt kul att se resultatet(lägger in bilder på det senare och skriver om vad JAG tyckte)Att bara äga två av dessa lack som kommer från USA och kostar 150 kr st känns super coolt!
Jag är helt klart nöjd med mina klappar.Det är alltid kul att få lite nytt på lager!

En god jul!

Allmänt / Permalink / 0
Vill bara önska alla mina läsare en God jul!Hoppas att ni inte är insnöade som jag.Hoppas också att ni kommer äta mycket god mat och mycket godis såklart!
Önskar Mia
Till top