Nagelfilar

Nagelvård / Permalink / 0
Det är inte världens roligaste att fila naglarna precis.Men det kan bli lite extra kul om själva filen är lite fräck.Som dessa godingarna.

Fotfil i form av en limeskiva.Vem vill inte fixa fötterna med denna!?


Nagelfilar med roliga texter. I setet ingår en grön med texten "Both of us cant look good at the same time. Its either me or the house" och en rosa med texten "Simple irresistible". Sedan har de ju motiv alá 60-tal.Vilket inte gör saken sämre!!

Nails,nails,nails....

Allmänt / Permalink / 1
Jag är dålig på att uppdatera.Jag vet.Men nu när det är sommar så blir det inte så mycket tid framför datorn.Det är det enda jag kan skylla på.

Mina naglar ser just nu ut som skräp.Franskmanikyr som börjar flagna samt stenar som ramlar av.Ikväll blir det att ta bort gamalt,vårda och dit med nytt.Även fast jag inte orkar hålla på med det ikväll känner jag mig tvungen.Jag hatar att ha fula naglar!!Då går jag bara och stör mig på det.Frågan är vilken färg det ska bli...Är lite sugen på någon stark färg.Som rosa eller den underbara blåa från H&M.Är helt kär i den.Orange är också en färg som är snyggt.Somrigt helt enkelt!
Till top