Victoria Beckham gör nagellack...

Nagellacker / Permalink / 0
Jag vet inte varför, men jag har alltid gillat Victoria Beckham. När jag var liten och lekte med kompisar skulle alla alltid vara Emma i Spice girls. Tur för mig då som alltid ville vara Victoria....
 
Jag har alltid haft en lite crush på henne helt enkelt så det kändes lite extra kul att se denna nyhet. Victoria har alltså gjort ett samarbete med Nails Inc och givit ut två lack i sina favoritfärger. Färgerna är väl inget speciellt med kan jag tycka. De är klassiskt snygga men det som jag verkligen dör för är sesignen på flaskorna. Hur snygga är de inte!?
 
De är inte heller superdyra vilket är ett plus. De ligger på 149 kr per flaska. Och ja, jag är väldigt sugen på att klicka hem den flaska just för att de känns så exklusivt!
 
 
 
 
 
 

 

Update!

Allmänt / Permalink / 1
Nej, jag har inte tröttnat på naglar och nej jag tänker inte lägga ner bloggen. Men den har legat på is ett tag pga jobb och en extremt tråkig vardag. Jobba, äta, träna,sova...Det är ungefär så mina senaste veckor har sätt ut. Och just nu har jag världens tråkigaste naglar! De är korta, torra och tråkiga.....Jag spritar händerna och tvättar mig mycket i mitt jobb så man blir väldigt torr och jag har i ärlighetens namn slarvat med återfuktning. Därefter resultatet.
Sanningen är att jag saknar väldigt mycket att vara kreaktiv just nu för det är väldigt mycket jag och att fixa med naglarna ingår absolut där men när det inte finns tid eller ork till det så känner jag mig ganska tom. Så nu längtar jag efter att få öppna mina nagellådor igen och sätta igång. Jag längtar efter långa naglar i pastelliga färger. 
 
Jag hoppas verkligen att ni har ööverseende med detta och det är så roligt att se att ni inte har tappat hoppet utan följer bloggen fortfarande. Ha tålamod, det kommer!
 
Under tiden kan ni väl ge lite tips på vad ni vill se i bloggen och ställ gärna era frågor. De svarar jag på så snabbt jag kan. 
 
Ni är de bästa <3
Till top